29 Februari

 

börjar må bättre nu så tänkte faktiskt gå ut & röra lite på mig.

 

 


29 Februari

 

 

Ovanligt med bilder på tulpaner va? ;)

 

 


29 Februari

 

 

I helgen fick lägenheten lite nya blommor, nu får vi se om dessa lever längre
än dom förra.. haha, inte lätt att hålla liv i dom.. ;)

 

 


29 Februari

Min mage får gärna ge med sig nu så att jag slipper sitta inne som ett mongo framför tvn hela dagarna. Sover så sjukt dåligt & har gjort det i fyra nätter, jag som brukar sova som en stock. Min snälla baby har köpten sladd så att jag kan koppla in ipaden till tvn & kolla hur mycket Big Brother & annat skit som helst. Vilket jag gör nu 06.43 på morgonen. 639152 år sedan jag var uppe såhär tidigt.. Dokorn imorgon igen i malmö, längtar inte efter att få en slang från näsan till magen igen. Tur jag inte ska ha denna i 24 timmar i alla fall. ;) nu ska jag ruttna vidare i soffan, posshaj!

26 Februari

Måste bara nämna att det varit en helt underbar helg tillsammans
med min fina pojkvän, clara, mina föräldrar & mina crazy vänner.
tack för att ni finns!


26 Februari

 

 

 

Ett nytt linne som mams & paps hade med sig från thailand



21 Februari

mina fina fiiina hjärtan som ger skitmysigt ljus!

 

 


21 Februari

kan inte soooolen komma snart? :)


20 Februari

 

 

Har precis käkat thaifood som jag fixade ihop. Snabbt, lätt & gott!

 


20 Februari

 

 

sleten tjaj med gamla brillor & hästsvans.
set ut som en sån där, vad heter det nu ..nörd? ;)

 


20 Februari

 

 

 

& här är en bild på den nya lilla bollvasen, hihi :)

 


20 Februari

 

whaaaat tooo dooo? jag är ledig & måste faktiskt göra något snart. det funkar liksom inte att sitta inne heeela dagen. att åka & shoppa kan jag ju bara glömma med tanke på att kontot har sett bättre dagar. lön, jatack! skulle behöva färga håret, men det är ju bara det tråkigaste som finns. så min utväxt får nog vara kvar ett tag till & jag vet inte ens om jag vill bli ljusare eller mörkare heller. just nu är det råttfärgat i bottnen, svart i mitten & brunt/tocke i topparna. ingen succé!

 

näääe, jag tror jag tar bilen & kör långt lååångt. jag älskar att köra bil själv för er som inte vet det. ja, förutom sånna där rundor som jag redan kör tre gånger i veckan då. & bilen är ju nytankad & ny. ciao!

 

 


19 Februari


Tvångstankar är så jobbiga & jag gillar inte mina alls faktiskt!

- måste alltid tanka på Statoil i Ramlösa & med pump 9. NIO, jag har fobi för udda nummer alltid annars, men jaja, där är det tydligen okej. tankar jag någon annanstans får jag för mig att det kommer hända något hemskt med bilen när den åker på annan bensin än den från PUMP NIO. nu måste jag dock ändra på detta eftersom jag blivit med dieselbil, aaaaaah.. hur ska det gååå?

- udda nummer.. usch, vad jag hatar er! jag är överlycklig över att jag är född på ett jämnt datum. femmor & sjuor är värst. jag vill inte få barn på ett udda datum & jag gillade inte alls att man tog studenten 09. usch!

- att jag alltid måste ha (minst) TVÅ av typ allting när det gäller inredning, för det är finare! det har ni säkert redan märkt, haha.. exempel är ju krukorna, ljusstakarna, fotoramarna & askarna. ALLTID TVÅ. dyrt är det också, piih! men jag skulle verkligen få ångest över att ha en liten ljusstake helt själv på bordet, haha.

- allt som går att köpa i vaniljdoft måste jag typ köpa.

- jag kan fixa till min parkering i 736481 år innan jag är nöjd. dock har jag blivit bättre med det där sen klippancity, för där måste man alltid fickparkera. men förr, kunde hoppa in i bilen igen & rätta till den tre gånger för att den stod lite snett. oftast gjorde jag ju bara detta när jag var själv, för andra skulle ju på damp på mig. haha.

- & på tall om det här med att saker står snett.. haha. jag kan flytta runt småsaker i evigehter tills jag tycker att dom står perfekt.  typ ljusstakar, blommor osv..

- att köra hemifrån mamma utan att hon säger dom magiska orden: "kör försiktigt".. jag kan inte lämna huset utan att hon har sagt det. glömmer hon säga det ber jag henne säga det, annars tror jag att jag ska dö i en olycka.

- till sist, tanken om att ix ska dö så fort det gått för lång tid sen jag träffade honom..

what are yours?



19 Februari

 

 

 

krukorna Wille & Walle har fått nya frisyrer.. ;)

 


19 Februari

 

 



Idag workar jag all day long. Har blivit kung på att gå upp i tid förresten! Vaknar av mig sjäv vid sju & går upp vid halv åtta. & jäklar vad jag hinner mycket då innan jag börjar tolv. Idag har jag till & med varit & handlat mat & blommor innan klockan tio. Goooood! Sen att jag är dödstrött när jag väl är hemma vid tjugo i elva på kvällen är en annan femma, haha! Köpte den bästa inredningstidningen på coop & den får följa med på jobb. Ciao!

 


19 Februari

 

 

 

Söndagens breakfast
Passionsfrukt in my ♥

 


19 Januari

 


18 Februari

 

Såklart så kunde jag inte ta det lugnt igår eftersom jag blir så in i h rastlös efter bara ett par timmar. Så plockade fram alla miljoner pärlor & pillade ihop lite smycken. Det är säkert ett år sedan jag gjorde det sist.

 

 

 


18 Februari

 

 

vaniljyoghurt med hallon till frukost, mums!

 


17 Februari

 

 

när det finns pengar på kontot.. ♥
..då jäklar ska jag bli med samojed!

 


17 Februari

 



tänk vad fint ett litet frö kan bli.. :)

 

känner mig helt off. somnade megatidigt igår & sov till tio idag. halsen är tjock & kroppen vill inte alls vara med. efter duschen såg hela jag ut som en dalmatin fast med röda prickar istället för svarta. wihoo! vad händer? jag pallar inte bli sjuk eftersom jag ska jobba helgen så idag ska jag inte lyfta ett finger. ska bara klistra fast mig i min ipad & kolla på tv4play. jappp! ha en gooo fredag friends. :)


16 Februari



Idag är jag bebisvakt åt violas lilla buse Theo, han är så sinnessjukt söt & liten.

 






16 Februari







Såja, nu kan jag snart börja sälja ljusstakar med tanke på hur många jag samlat på mig. Nääääe, love it.  I alla fall, har alltid velat ha en sån här & nu är en min. Nöjd tjej, japp!


14 Februari





ett av dom sötaste alla hjärtans dag korten.. ♥


14 Februari

Kanska världens sötaste bok. Massa fina citat från barn, vissa är bara så himla charmiga.

 







 

 

 


13 Februari



Dessa är heeelt underbara. Dom är fyllda med massa små lavendeldoftande korn & när man fryser (som jag alltid gör) om tassarna så slänger man in dom i micron i någon minut & sen gosar man ner sina fötter i dom. Fötterna blir varma & luktar dessutom gott! Hett tips till alla er frusna. ;) Fick dessa av Viola i present, hihi.




13 Februari


Äääntligen har jag hittat en sån här vas!
"Du vet en sån där man kan ha fiskar i"
..Gigantisk är den & jag köpte även en lite mindre när jag ändå var igång, hehe. City Gross
har riktiga klipp ibland! ;)




10 Februari

Min nya gosiga tröja som jag shoppade i malmöööe :)

 

 


10 Februari

Underbara aksar i katrong med små rosor & lite annat fint på.
Förvarar typ mynt & annat skit man i vet vart man ska göra av i dom.

 

 


10 Februari

 

Gooodmorgon! Ska slänga i mig lite frukost & sen brumma iväg till jobb. Ska brumma iväg i min nya volvo v50, wihooo. Helt plötsligt blev det kul att köra bil igen. Den är helt underbar & jag ångrar inte en sekund att jag valde att byta, trots kostnaden det blir. Nu ska jag bara skaffa hunden som ska få plats där bak också, hehe.. :) Nej, får ta tag i mig nu & göra mig en chai latte, gooottt. Jobb 10-22 & sen är det helg för min del tillsammans med älskling & clara. Puusss på er!

 

 


9 Februari

Har velat ha denna klockan i eeeeevigheter, säkert snart ett år. Men den har altid varit slut osv.. Viola kom hit i måndags & hade presenter med sig & i ett av paketen låg den, den stora fina vita. Blev såklart helt överlycklig! Tänk att fina Viola gått & letat & kämpat över att få ge denna till mig? Det betyder grymt mycket för mig. Inte för att det en överraskning att Viola är bäst i hela världen, men ändå! Hihi, tack älskade vän.

 

 


9 Februari

Har typ precis kramat mams & paps hejdå eftersom dom åker till thailand idag. Jäkla grisar.. Jag känner på mig redan nu att mitt liv kommer rasa lite utan mamma i två veckor. Vem fasiken ska jag ringa till & gnälla över saker & vem fasiken ska jag spela wordfeud med? & min älskade dog Ix fick åka ner till malmö för att bo hos farmor & farfar.. Två veckor utan Ix också! Buhu.. & jag får för mig kostiga saker som att han ska dö nu bara för att jag är taskig inte har tid att ha honom dygnet runt. För att laga mitt hjäta lite så lånade jag hem fluffiga Aemi över dagen.. Lilla hårbollan som jag tvingade sitta fint i min vita(!) soffa bara för att få något fint kort.. ;)

 

 


8 Februari

 

 

En present från mig själv till mig själv.. :)
var ju tvungen när den fanns i vit..

 


7 Februari

Mina älskade fotoramar som är helt underbara.

 

 


RSS 2.0